Afgelopen vrijdag 26 april werd onze Henny met vijf andere vrijwilligers in het zonnetje gezet in het Sint Josef, en mocht hij de koninklijke onderscheiding Lid in de orde van Oranje Nassau ontvangen uit de hand van de burgemeester. Want al meer dan 40 jaar staat onze Henny klaar voor onze vereniging, zodat gerust gezegd mag worden: De Schans is Henny, en Henny is De Schans.

Lid in de orde van Oranje Nassau is een terechte verdienste als je ziet wat Henny al 4 decennia betekent voor onze club. Hoe hij al die jaren telkens klaar staat voor onze vereniging: eerst als jeugdtrainer, later ook als wedstrijdsecretaris en toen in de kantine onze beheerder wegviel nam hij ook daar het stokje over. En als er extra handjes nodig zijn, zoals bij het organiseren van de Jaarmarkt of Pret in het Park, dan is Henny nooit te beroerd zijn handen nog eens uit de mouwen te steken. Maar ook buiten de vereniging helpt Henny anderen vooruit: zo begeleid hij ouderen en rijdt ze met zijn eigen auto naar afspraken en uitjes.

Henny, ontzettend bedankt voor je tomeloze inzet en je niet aflatende aandacht voor onze club!
Zonder jou was onze club niet half zo top.

Wil je Henny in persoon feliciteren, dan is a.s. donderdag 2 mei een mooie gelegenheid tijdens de borrel in de Sporthal.

Zo stond Henny in de IJsselbode 30 april:

De heer H.J. van den Haselkamp

Gedurende ruim 40 jaar heeft de heer Van den Haselkamp een onschatbare bijdrage geleverd aan de tafeltennisvereniging de Schans. Naast zijn rol als trainer en begeleider, heeft hij zich ook ingezet voor de SWOM, waar hij wekelijks inwoners naar ziekenhuizen en andere bestemmingen brengt.”

De IJsselbode
Op vrijdag 26 april reikte burgemeester Van Hartskamp in het verenigingsgebouw Sint Joseph aan zes inwoners een Koninklijke onderscheiding uit.V.l.n.r.: Frans van Vliet, Hennie Verhoef, Gert van Schaik, Henny van den Haselkamp, Frans Kemp en Hans van Kats.
Op vrijdag 26 april reikte burgemeester Van Hartskamp in het verenigingsgebouw Sint Joseph aan zes inwoners een Koninklijke onderscheiding uit. V.l.n.r.: Frans van Vliet, Hennie Verhoef, Gert van Schaik, Henny van den Haselkamp, Frans Kemp en Hans van Kats.

Geef gerust een reactie!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.