pictures/logodeschansdefinitief.jpg

Welkom op de website van TTV de Schans!

We bestaan 50 jaar!    2 november 1970 - 2 november 2020

TTV_de_Schans_50_jaar.jpeg

De gezelligste vereniging van Montfoort en omgeving!

Artikel_TTV_de_Schans_50_jaar_IJsselbode.jpg

Corona-protocollen

Vanaf 15 oktober

Beste leden van TTV De Schans,

Na de persconferentie van de premier zijn gisteren de maatregelen voor de bestrijding van het coronavirus strenger geworden.
Dat dit o.a. gevolgen zou hebben voor de sport en dus ook voor het tafeltennisspelen werd al snel duidelijk.
Ook de NTTB (Nederlandse tafeltennisbond) heeft ons hieromtrent geïnformeerd en dit betekent voor ons het volgende:
de competitie - voor ons de afdeling Midden - wordt direct uitgesteld;
voor binnensporten geldt een maximum van 30 personen per zelfstandige ruimte;
sporten voor volwassenen is alleen toegestaan als het mogelijk is om onderling 1,5 meter afstand te houden;
het spelen van een dubbel is niet meer toegestaan;
publiek is niet welkom;
kantine, kleedkamers en douches zijn dicht;
na overleg met SBML, sporthalbeheer, blijft het mogelijk om tafeltennis te spelen in de Hoflandhal;
de hal ‘moet’ betreden worden met een mondkapje op (kan af tijdens het spelen);
het ontsmetten van de handen blijft;
ook de registratie van wie komt spelen blijft verplicht;
voor voldoende tussenruimte kunnen maximaal 2 x 4 tafels worden opgezet.

Er kan dus recreatief gespeeld worden. Dit wel onder het voorbehoud dat de gemeente Montfoort geen andere maatregelen t.a.v. het gebruik van de sporthal zal uitvaardigen.

Wat verenigingsgebouw St Joseph betreft nog het volgende.
Na ampel beraad heeft het bestuur besloten tijdelijk niet meer op maandagavond gebruik te maken van de ruimte in St. Joseph.
De horeca/bar daarvan zijn gesloten.
Op 2 tafels zou met max. 4 mensen kunnen worden gespeeld.
Eén van de vaste spelers op maandagavond heeft gemeld voorlopig niet te komen spelen.

Tenslotte zegt ik het de voorzitter van de NTTB na:
"Net als de vorige brieven wil ik eindigen met een paar persoonlijke woorden. Ik vind het net als u bijzonder zuur dat we voor de tweede keer dit jaar worden gedwongen om de competitie stil te leggen. Gelukkig mogen we wel blijven trainen en ik hoop dan ook dat u hiermee de tijd tot aan het weer mogen hervatten van de competitie zo goed als mogelijk kan overbruggen. Als iedereen zich aan de inmiddels overbekende regels houdt, 1,5 meter afstand houdt, het hygie╠łneprotocol volgt, niet dubbelt, zo min mogelijk reist, enz. heb ik er goede hoop op dat wij binnen niet al te lange tijd de competitie kunnen hervatten en de sportieve strijd weer met elkaar aan kunnen gaan. Laten wij gezamenlijk de handschoen oppakken en corona overwinnen. Tot die tijd vraag ik u: volg de maatregelen en blijf gezond! Ik wil eindigen met mijn bekende slogan: De NTTB zijn en blijven we samen. "

Daar voeg ik aan toe: TTV De Schans zijn en blijven we samen. We bestaan nu 50 jaar!
In de IJsselbode op de voorpagina een leuk stuk geschreven door Sjoukje Dijkstra

Met vriendelijke groet en houd het gezond,
Namens het bestuur,
Johan de Jong, voorzitter