Corona-protocol

Aanvullende protocollen!

De sportkantine is tot nader order gesloten!
Daarnaast is deze week tot het mondkapjesadvies besloten.
Dat houdt in, dat men de Sporthal/St. Joseph binnen mag en waarbij dringend geadviseerd wordt dit een met mondkapje op te doen. Het is een publieke binnenruimte. Tijdens het spelen mag het mondkapje natuurlijk af.

Corona-protocol TTV De Schans Montfoort (competitiespelers) voor de sporthal Hofland

De entree-deuren gaan bij binnenkomst vanzelf open.
Na binnenkomst linksaf richting de kleedkamers.
Na de glazen schuifdeur staat de ontsmettingszuil met gel.
Hier de handen reinigen, zodat men met ontsmette handen de kleedkamers kan betreden.
Bij deze zuil staat een tafeltje waarop de checklistbriefjes met de contactgegevens moeten worden ingeleverd; print dit briefje thuis uit en vul het briefje vooraf in; zijn alle vakjes met ‘nee’ aangekruist, neem dan het briefje mee naar de sporthal. Is men dit vergeten dan kan dit ter plekke alsnog worden ingevuld (blanco formulieren zijn aanwezig om aanwezigheidsgegevens vast te leggen).
Met het afgeven van het checklistbriefje geeft u impliciet toestemming tot evt. contact- en brononderzoek door de GGD; de briefjes worden 4 weken bewaard en daarna vernietigd.

Toeschouwers zijn helaas niet welkom (De tribune is afgesloten).

De competitie-spelende teams gaan naar kleedkamer 1 (tegen de kantine aan), waarin gelijktijdig maximaal 10 personen aanwezig mogen zijn.
Voor de dames is kleedruimte 2 beschikbaar.

Van het team dat zaalwacht heeft, wordt verwacht dat zij de tt-tafels (met scheidingswanden) opzet en de tafels reinigt met de aanwezige reinigingsspray. Ook de stoelen, tafeltjes en banken worden gereedgezet.
Per 2 tafels is een keukenrol en een fles met spray aanwezig.
Hoe wordt de spray gebruikt? Na het sprayen wordt de vloeistof over de tafel uitgeveegd zonder heel hard te drukken. Daarna moet het middel 30 seconden drogen/verdampen/intrekken.
Wanneer van kant wordt gewisseld, kan na ca. 60 seconden verder worden gespeeld.
Competitieteams dubbelen niet.
S.v.p. geen zweethanden afvegen aan de tafel; neem hiervoor je eigen handdoek.

Na afloop van de competitiewedstrijden worden de tafels (indien niet verder gebruikt) opgeklapt; de tafels blijven in het vak staan.
Als alle competitiewedstrijden van die avond zijn gespeeld, worden de tafels en naar de bergruimte gebracht; evenals de overige materialen.
Ook na afloop kunnen de tt-balletjes met de spray worden ontsmet.

In de kleedruimte kan gedoucht worden.
Bezoek je na afloop de kantine, dan wordt op het ingeleverde checklistbriefje een ‘K’ vermeld.
In de sporthal staat de mechanische ventilatie aan.
De ‘scholen-ingang’ is bij de routing in de sporthal als uitgang aangewezen.

Tijdens het sporten geldt geen afstandsbeperking. Sport je niet? Dan geldt in de speelzaal, de kantine, de kleedkamers en andere ruimten de 1,5 meter afstand regel en de overige regels van het RIVM (dus geen handen schudden, handen wassen/ontsmetten e.d.)