Competitie-nieuws

Najaarscompetitie 2021

De competitie is gestopt! De wedstrijden van de 10e week werden niet gespeeld,
de behaalde punten in de 5e speelweek zijn dubbel geteld.

Voor het laatste nieuws: https://www.nttb.nl/coronadossier/

Team 1 - 2e klasse poule B (poule van 5 teams)
is uit begonnen met een gelijk spel, maar de eerste 5 punten zijn binnen: SVE 7 - de Schans 1 werd dus 5 - 5.
daarna werd thuis gespeeld tegen ZTTV 1. Deze wedstrijd werd met 7 - 3 gewonnen.
Uit tegen REGA 4 werd verloren met 6 - 4.
Tegen WIK werd uit helaas ook verloren met 8 - 2. Stand halverwege: 4e met 18 punten.
De eerste returnwedstrijd tegen SVE 7 werd thuis netjes gewonnen met 7 - 3, nu op de 3e plaats.
Uit tegen ZTTV werd een mooi resultaat behaald, 1 - 9. Nog 2 punten achter op de nr. 2, WIK.
Tegen REGA werd thuis echter verloren met 1 - 9, weer gezakt naar de 4e plaats. 1 punt achter op de nr 3 WIK.
Na de de dubbeltelling van de score tegen WIK eindigt team 1 met 37 punten op de 4e plaats.

Team 1 duo - 2e klasse poule A
speelde thuis tegen TTVN Nieuwegein 1, er werd gewonnen met 3 - 2.
Vervolgens werd uit verloren met 5 - 0 tegen Gispen 2.
Uit tegen Leerdam 1 werd ook verloren, het werd 3 - 2.
Thuis tegen NSV 1 werd 1 punt binnengehaald, 1 - 4.
Ditzelfde resultaat werd thuis behaald tegen Hilversum 2. Stand halverwege: 6e met 7 punten.
De eerste return tegen TTVN 1 uit werd gewonnen, 1 - 4. Nog maar 1 punt achter op nr 5, Leerdam.
De wedstrijd thuis tegen Gispen leverde nu 2 punten op, 2 -3.  Nu 2 punten achter op de nr 5.
Tegen Leerdam werd weer gewonnen met 3 - 2. Verschil met Leerdam weer 1 punt.
Uit tegen NSV werd verloren met 4 - 1, 5e plaats met evenveel punten als TTVN.
Na de de dubbeltelling van de score tegen Hilversum eindigt team 1 duo met 18 punten op de 5e plaats.

Team 2 duo - 3e klasse poule D
verloor thuis tegen Woerden 1 met 1 - 4.
Tegen REGA 1 uit werd vervolgens gewonnen met 1 - 4.
Thuis tegen SVO 2 werd weer verloren met 1 - 4.
Tegen ZTTV 2 werd thuis gewonnen met 4 - 1.
De inhaalwedstrijd uit tegen TVA 2 werd gewonnen met 3 - 2. Stand halverwege: 3e met 13 punten.
De 1e return tegen Woerden uit werd nu helaas verloren met 5 - 0, 1 plaats gezakt.
Tegen TVA thuis werd helaas maar 1 punt binnengehaald, 1 - 4. Nu 5e, 2 punten achter op TVA.
De thuiswedstrijd tegen REGA werd weer gewonnen, 3 - 2, nog 1 punt verschil met TVA.
Uit tegen SVO werd gewonnen met 1 - 4, gestegen naar de 3e plaats met 1 punt verschil op nr 2, SVO.
TVA heeft zich inmiddels teruggetrokken uit de competitie, de wedstrijden tegen TVA worden geschrapt.
Met nog 1 wedstrijd te gaan nu op de 4e plaats, 2 punten achter SVO.
Na de de dubbeltelling van de score tegen ZTTV eindigt team 2 duo met 21 punten op de 3e plaats.

Team 3 duo - 5e klasse poule F (poule van 5 teams)
hebben hun eerste wedstrijd verloren met 0 - 5 tegen Fletio 3.
Ook tegen Maarssen 4 werd verloren, eveneens met 0 - 5.
Tegen TTCL2 uit eindelijk het eerste punt behaald, 4 - 1.
Ook uit tegen ONI 5 werd verloren met 4 - 1. Stand halverwege: 5e met 2 punten.
De 1e return uit tegen Fletio werd gewonnen met 2 - 3. Nog 4 punten achterstand op de nr 4.
Uit tegen Maarssen werd helaas weer verloren met 5 - 0.
Thuis tegen TTCL werd deze keer ook maar 1 punt behaald, 1 - 4.
Na de de dubbeltelling van de score tegen ONI eindigt team 3 duo met 7 punten op de 5e plaats.

Team 4 duo - 6e klasse poule B
verloor uit tegen tegen Vlug en Vaardig 2, het werd 4 - 1.
De tweede wedstrijd werd gewonnen met 3 - 2 tegen Hilversum 9.
De Schans 4 won de volgende thuiswedstrijd met 5 - 0 tegen Maarssen 8.
Uit tegen Almere United 4 werd gewonnen met 2 - 3.
De volgende uitwedstrijd tegen NSV 4 werd ook gewonnen met 0 - 5. Stand halverwege: gedeeld 1e met 17 punten.
De 1e return tegen VeV werd thuis gewonnen met 4 - 1! Nog steeds 1e (gedeeld met Almere United en Hilversum).
Uit tegen Hilversum leverde 2 punten op, gezakt naar de 3e plaats. Nu 2 punten verschil met de nr 1 Almere.
De uitwedstrijd tegen Maarssen leverde 4 punten op, nu op de 2e plaats met 2 punten achter op de nr 1 Hilversum.
Thuis tegen Almere United werd een mooie 4 - 1, nu 3 punten achter op Hilversum.
Na de de dubbeltelling van de score tegen NSV eindigt team 4 duo met 36 punten op de 2e plaats.

Team 5 duo - 6e klasse poule E
won thuis tegen Reflex Maarn 4 met 5 - 0!
Helaas werd de tweede wedstrijd uit verloren met 1 - 4 tegen Almere United 3.
Uit tegen Traiectum 1 werd gelukkig weer gewonnen met 0 - 5.
Thuis tegen Maarssen 7 werd 1 punt binnengehaald, 1 - 4.
De inhaalwedstrijd tegen REGA 3 werd thuis gewonnen met 4 -1. Stand halverwege: 2e met 16 punten.
De 1e return uit tegen Reflex werd gewonnen met 1 - 4, nog steeds 5 punten achterstand op de nr 1, Maarssen.
De wedstrijd thuis tegen Almere Untited werd gewonnen met 5 - 0, stand onveranderd.
Tegen Traiectum werd thuis weer gewonnen met 5 - 0, nog maar 1 punt verschil met de nr 1, Maarssen.
De uitwedstrijd tegen Maarssen leverde 2 punten op, dus nu weer 2 punten achter op Maarssen.
Na de de dubbeltelling van de score tegen REGA eindigt team 5 duo met 36 punten op de 2e plaats.

Scroll voor foto's naar beneden.