pictures/logodeschansdefinitief.jpgWelkom op de website van TTV de Schans!

De gezelligste vereniging in de omgeving van Montfoort.
Elk jaar zijn er toernooien, zoals het taartentoernooi ter afsluiting van het seizoen.
De Open Monfoortse is zelfs bekend in het hoge noorden.

Natuurlijk spelen we ook in de competitie en de bekercompetitie.

Geslaagde Jaarmarkt.

Op de Montfoortse Jaarmarkt stond onze tafeltennisvereniging weer op de Jaarmarkt. We kunnen spreken van een geslaagde dag.

Twee tafeltennisambassadrices, Grace en Monique, hadden zich gehuld in het tafeltennistenue van De Schans. Ze droegen een tafeltennisbatje op hun hoofd en deelden onze flyers uit. Op de foto staan ze voor de gezellig ingerichte kraam.

Vele kopjes koffie met koek in de vorm van een tafeltennisbatje werden genuttigd.

Prijsjes werden gewonnen met een tafeltennisballetjesloterij.

Peter werd ook direct lid. Dat betekende geheel gratis een nieuw tafeltennisshirt.  WELKOM Peter.

Meerdere mensen hebben te kennen gegeven mee te willen doen aan een invitatietournooi in oktober of november.
Dat kan uiteraard nog steeds! Houd de website in de gaten!

pictures/Kraam_2018.jpgpictures/Grace_en_Monique-2018.jpg